Primer Cap de Setmana al sac !!!

Ja hem corregut el primer cap de setmana del Campionat de Catalunya de Patí de Vela, han estat 2 dies de força vent i tots hem gaudit d´allò més, els de terra i els de mar.

I de moment s´han complert les expectatives de participació, bon vent, acurada organització a terra i a mar, altíssim nivell de regatistes, bon ambient a pesar d´algunes controversies respecte dels materials de fabricació dels patins que en els darrers anys havien dividit la classe…

Explicar-vos que correm en dues categories (1eres. i 2ones.) per un tema de nivell però quan competim junts estem més barrejats del que semblaria en principi, de fet excepte en aquest campionat la resta de la temporada ho fem plegats.

Les sortides són espectaculars i és una guerra trobar un bon lloc i defendre´l amb pericia per no ser "desventat" pels altres (si et tapen el vent estàs venut i vás més lent), part important de la regata es juga en aquest moment per estar en el grup capdavanter. A partir d´aquí anem passant una sèrie de boies per completar un recorregut, hem d´escollir les zones del camp de regates per ón és més profitós navegar (canvis de vent, corrents), jugar amb la tàctica per guanyar als altres, tenir clares les regles de preferència respectant-les i unir tot això amb tècnica de navegació i esforç físic constant (el patí no té timó i és el nostre propi pès el que el guia, per tant anem amunt i avall sense parar ).

Hem fet 3 proves i estàn programades 3 més per aquest cap de setmana del 16 i 17 de Juny, si en completem 4 o més en descartarem la pitjor de totes elles i no comptarà en el total de punts… com millor quedis menys punts tindràs.

Guanyis, perdis o quedis com quedis la sensació és gratificant !!!!
Us seguim animant a que vingueu a veure-ho !!!!

Si voleu consultar classificacions i veure una crònica més tècnica i acurada podeu clicar a http://www.adipav.org/noticias/leer.asp?ID=668

Algunes Imatges:

Dissabte sortint cap al camp de regates

Dissabte tornant a la platja a fer un descans entre regates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *