Llibre ‘No puedo olvidar tu rostro’

No puedo alvidar tu rostro

Mary Higgins Clark

Després de llegir 'Bessones vestides de blau' de la mateixa autora i recomanar-lo a mon pare, ell es va comprar 'No puedo alvidar tu rostro'.

Aquest llibre segueix una mica la linia de l'anterior, diferents històries que es van entrelligant fins arribar al final.

En aquest cas una advocada, la  Kerry Macgrath, després de veure, en dues ocasions diferents, dues pacients amb una cara molt semblant sortint de la consulta del metge al que ha portat a la seva filla després de que aquesta pateixi un accident de cotxe amb son pare, comença a investigar de què li sona la cara. A partir d'aquest moment entra dins un espiral d'intriga i acaba arribant a un cas d'assessinat produit 10 anys enrerra i del que ja hi ha una persona a la presó.

Evidentment no tot acaba quan descobreix de qui és la cara i el que li va passar, es posa a investigar el cas a fons i si voleu saber com acaba ja sabeu, a llegir, val la pena si us agraden els llibres d'intriga i suspens, jo me'l vaig acabar en 5 dies i només llegeixo al tren, teòricament, en aquest cas no vaig poder deixar-lo fins que el vaig acabar. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.