Torneig volei platja 4×4 al Masnou

El dissabte 28 de juliol es va realitzar al Club Nàutic El Masnou un  torneig de volei platja 4×4. En quan vam rebre la informació vam pensar: estaria bé participar-hi i rememorar els tornejos que es feien a l’època que el Gabi N. portava el bar del club. La idea va tenir èxit i vam aconseguir formar dos equips, un el Nacho amb uns amics que va portar i l’altre alguns membres dels ‘jovenes castores’ més el Gabi i el Javier.

foto de l'equip
Marc, Gabi, Cisqui, Javier, Luis

El dia va estar bé, va ser curiós passar tot un dia al nàutic amb els de sempre, potser feia més de 10 anys que no ho fèiem, de fet el volei era el menys important.

Vam trigar molt en jugar el primer partit i va ser contra l’equip del Nacho. Vam guanyar nosaltres, els ‘jovenes castores’. Després vam haver d’esperar tres partits més i en vam jugar dos de seguits que també vam guanyar. El quart i últim partit de la classificatòria no el teníem fins al cap de força temps i ja eren les 4 de la tarda i encara no havíem dinat, ni els jugadors, ni les animadores així que vam fer l’intent de demanar un entrepà a la barra del nàutic però les coses no funcionen com quan hi era el Gabi N. i va ser un fracàs, els entrepans al final van ser del Caravel.

La veritat és que les coses anaven bastant millor del que havíem pensat en un principi. Vam passar a les semifinals i això jugant contra un equip de professors del gimnàs i un altre de nois de 20 anys.

Marc sacant

Però el millor de tot va ser que la final estava formada pels dos equips més ‘veterans’, com es diu en castellà ‘quien tuvo retuvo’.

Així que guanyadors……..

Els ‘jovenes castores’, si, si, encara que sembli mentida

Des d’aquí felicito a tots els que van participar però especialment als dos equips que van arribar a la final ja que a priori ningú no creia que ho fessin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *