Festa de la verema a Alella

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la festa de la verema a Alella. Aquesta festa es fa per celebrar l'inici de la collita del raim per fer vi.

La festa dura tres dies durant els quals es fan tot un seguit d'activitats destinades a tots el públics i d'arrel molt tradicional com podria ser la collita tradicional del raïm, la trepitjada a la plaça de l'ajuntament, però on hi ha molta gent de veritat, i és que s'hi arriba gent de tot arreu és els sopars degustació que hi ha per la nit.

Aquests sopars estan molt ben organitzats. Hi ha tota una sèrie de parades de diferents restaurants de la zona i per la compra 'un tiquet que inclou dos plats, postre i cafè, pots menjar el que més t'entri pels ulls. Amb el vi passa exactament el mateix, pots comprar un tiquet per a tres tastos o per a un tast i a partir d'aquí a gaudir dels diferents vins i caves fets a Alella.

I després de sopar una mica de ballaruca va molt bé així que cap a la plaça de l'ajuntament s'ha dit on hi ha una orquestra que amenitza la nit.

La veritat és que un 10 en quant a organització perquè tot i la gran afluència de gent, les coses, com a mínim vistes com a visitant, van sortir molt bé i no crec que fos fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *