Mini-Festa de la Verema a Casa

no sabia ón posar aquest article si a "General/Cultura" o a "Receptes" i sí, ja ho sé, ja ho sé, encara sóc un aficionat però per alguna cosa es comença… després de la collita de l´any passat aquest any…

només he pogut recollir mig cubell gran de raïm de CanViga i què voleu que us digui… em fa il.lusió fer algun invent i intentar conseguir algun licor… ja que tinc poqueta quantitat per fer ví en condicions.

de receptes recollides a internet n´he trobat algunes però intentaré fer una proba amb "oruhito der bueno" a veure què en surt.

el raïm ja el vaig axafar amb una premsa que m´han deixat els Dusus i que jo em creia que era de joguina (mireu les fotos quina coseta més xula)… però, caram, caram ha fet la seva funció en escreix i he pogut expremer i liquar els grans perfectament (en 3 etapes això sí…) i finalment n´han sortit com uns 2 litres i mig !!! gens malament oi?

ara tinc el "most" fermentant i fent "pòç" i d´aquí un parell de setmanetes màxim, l´envasaré amb l´horuhito"…. per més endavant (2 o 3 mesos) acabar-lo d´adobar amb un almibar.

ja vos aniré explicant i si em surt bò.

doncs… ja sabeu… quan volgeu només heu de dur unes pastetes que la beguda la posem nosaltres


aquí tenim el raïm ja rentat, pelat de branques i sense bitxos (a CanViga només tenim productes naturals ).


la "super-premsa" que us deia, bufona oi?


mireu com regalima el most !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *