Curtmetratges al Masnou

Un any més ja tenim aquí el Festival de Curtmetratges del Masnou, i ja és la 5ena. Edició !!!

Tota una fita per un Festival que s´ha fet a ell mateix, no sorgit d´organismes oficials o de potents empreses privades, sino de l´afany i amor al gènere d´un grapat d´amateurs que es fan dir Akonga.

I és al Masnou ón ténen la base i ón han de lluitar per obtenir subvencions consistorials en front d´altres Festivals de Cultura ja fixes en la localitat i que obténen més suport que el magnífic Fascurt´07.

No sempre els ha sortit els números als d´Akonga i inclús alguns integrants han perdut feines per dedicar-s´hi temporalment i, a pesar que a cada edició els canvien les ubicacions de projecció, reunió o promoció de l´esdeveniment, un any més son aquí per oferir-nos una bona colla de propostes d´aquest gènere tant amè…

Gràcies doncs a ells, als col.laboradors i algun mecènes desinteressat gaudirem d´un bon espectacle de mini-cinema, muntatges visuals i musicals de qualitat.

Us recomanem que us hi feu un volt, aquí va el programa i recordeu: "el que és bò i breu n´és dos cops de bò" …o era breu, ara ja no ho sé… reflexionem-hi si us plau reflexionem-hi….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *